Aprovada la inclusió del nou recurs del Catàleg 2023 “Finançament als ens locals acollidors de persones refugiades per la guerra a Ucraïna”

La Diputació de Barcelona ha aprovat incloure en el marc de l'oferta del Catàleg 2023 el recurs econòmic "Finançament als ens locals acollidors de persones refugiades per la guerra a Ucraïna", per un import d’1 milió d’euros.

Es tracta d'un ajut econòmic gestionat per l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social i dirigit a finançar les despeses derivades d'estratègies i accions extraordinàries i específiques d'acollida i atenció que els ens locals realitzen per atendre les necessitats de les persones afectades per la guerra d'Ucraïna. Aquest ajut té per objectiu cobrir les accions destinades a facilitar l'acollida, assegurar la igualtat de tracte i no-discriminació i les necessitats bàsiques de les persones afectades pel conflicte.

Els ajuts s'atorgaran en règim de concessió directa amb concurrència, les sol·licituds s'atendran per ordre d'entrada i fins a esgotar els recursos disponibles, amb imports màxims segons trams de població.

El període de sol·licitud és del 04/04/2023 al 31/10/2023.