Capacitació per a la contractació d’innovació. HORIZON-EIE-2021-CONNECT-01-02.

Hola!

Salutacions des de Badalona. Som noves per aquí i novelles amb temes de fons europeus. Des de l'àrea de contractació de l'Ajuntament de Badalona tenim moltes ganes de poder participar d'aquest Horitzon per tal d'aplicar valors de compra verda. Voldríem saber si algun municipi més esteu pensant a participar o ho heu fet en aquestes qüestions, ens aniria molt bé teixir aliances i trobar socis per poder suplir la nostra falta d'experiència. Gràcies per tot.

Darrera resposta: Sònia Puyol González 28/07/2021 - 11:20

2 comentaris

Puyol González, Sònia

Hola Alba,

Sóc la Sònia Puyol, de Manresa. Nosaltres, com a membres d'Eurotowns, hem coincidit en alguna reunió amb el municipi de Haarlem, que coordina el partenariat de Compra pública de l'Agenda Urbana Europea, on hi participen vàries ciutats, regions, estats i socis experts. Potser trobeu membres del partenariat interessats en la vostra proposta.

Aquí trobareu més info: https://futurium.ec.europa.eu/en/urban-agenda/public-procurement/pages/members

La persona que ho porta és la Valentina: vopejko@haarlem.nl, és molt amable i simpàtica, i potser ella et pot donar més referències sobre compra verda.

Sort!

Sònia

Coll Gelabert, Enric

Hola Alba. 

Soc l'Enric Coll, tècnic de medi ambient de la Diputació de Barcelona. Si necessiteu informació sobre temes de compra verda estem a la vostra disposició

Nosaltres estem treballant sota el concepte de compra pública circular, però son cosines germanes i fa uns anys també havíem treballat el tema però la documentació està una mica caducada.

Si necessiteu us posem en contacte amb referents de medi ambient de municipis a qui pugui interessar contactar amb vosaltres també us podem ajudar.

Més informació actual a:

https://www.diba.cat/es/web/xarxasost/-/compra-publica-circular-juny2021 

https://www.diba.cat/es/web/xarxasost/-/experiencies-compra-publica-circular-2021

Molt recomanable aquesta web de l'Ajuntament de Barcelona http://www.ajsosteniblebcn.cat/ca

Informació més antiga:

https://xarxaenxarxa.diba.cat/documents/fitxes-cas-de-compra-verda-del-projecte-gpp-infonet

https://www.diba.cat/documents/63810/508804/xarxasost-pdf-compra_verda-pdf.pdf

https://www.diba.cat/documents/63810/508804/xarxasost-pdf-Compra_verda_Eines2-pdf.pdf