Barcelona

divendres
07
10:00h
Juny 2024

Curs "Aproximació als Drets humans des de l'àmbit local"

L'Oficina de Cooperació al Desenvolupament us informa que ja estan obertes les inscripcions per participar en el curs "Aproximació als drets humans des de l'àmbit local" en el marc del BAF 2024. Es tracta d'una formació introductòria, dirigida a personal tècnic municipal de tots els àmbits de treball. 

1
dimarts
09
09:30h
Abril 2024

Jornada "Resistències, drets i lluites feministes arreu del món"

A cap regió del món les dones tenen garantits els seus drets. Tot i que els drets de les dones són universals, arreu del món hi ha moltes disparitats entre el seu reconeixement i el compliment efectiu d'aquests drets. El feminisme és un moviment global que reivindica el ple reconeixement de drets i llibertat per a totes les dones i nenes. Les agendes feministes cada vegada més conflueixen en xarxes internacionals i globalitzades.

1
dijous
21
17:00h
Març 2024

Cinefòrum "Dones que transformen" a l'Espai Francesca Bonnemaison

Us convidem al Cinefòrum del proper 21 de març de 17h a 18:30h a l'Espai Francesca Bonnemaison, en el marc de l'exposició "Dones trencant barreres. Transformant les ciutats mediterrànies", per reflexionar i aprofundir en la perspectiva feminista i antiracista.

dimecres
29
12:00h
Març 2023

"Parlem de... Resiliència": Presentació de la publicació "Els patrons internacionals de la resiliència territorial: una aproximació a la província de Barcelona"

La Diputació de Barcelona us convida a la presentació de la publicació Els patrons internacionals de la resiliència territorial: una aproximació a la província de Barcelona, que tindrà lloc el dimecres dia 29 de març, de 12 h a 13 h, a la Sala Cuina de l'espai Francesca Bonnemaison (Sant Pere Més Baix, 7 de Barcelona). 

dimecres
01
09:00h
Març 2023

XXV Trobades Municipals Europees _ 3 anys després de la pandèmia: cap a on van els governs locals europeus?

La Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona (DRI) és l'òrgan encarregat d'impulsar l'acció internacional dels ens locals de la província de Barcelona i de la pròpia Diputació de Barcelona.

dilluns
19
18:00h
Desembre 2022

Kalòpsia: Sessió de conta-contes infantil sobre la UE!

En el marc de les activitats de Nadal 2023, l’Oficina d'Europa i Estratègia Internacional us convida a assistir a la sessió de conta-contes infantil teatralitzat «Kalòpsia: un planeta no tan diferent» oferta en exclusiva per a les famílies del personal de la Diputació de Barcelona. Els i les assistents a la sessió, a més, rebran un detall cortesia de la Comissió Europea.

1
dijous
10
09:00h
Novembre 2022

40a jornada de polítiques locals de joventut: "Reptes i dimensions de l’acompanyament a joves en la visió europea”

L'Oficina de Pla Jove de la Diputació de Barcelona us convida a la 40a jornada de polítiques locals de joventut que tindrà lloc el proper dia 10 de novembre a les 9h a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona.

Aquesta jornada comptarà amb la ponència marc "Reptes i dimensions de l’acompanyament a joves en la visió europea" a càrrec de la Excma.  Sra. Themis Christophidou, directora general d’Educació, Joventut i Cultura de la Comissió Europea.

dimarts
10
09:30h
mai 2022

XXIV Jornades de la Unió Europea: "Els governs locals com actors de pau"

Les XXIV jornades de la Unió Europea que celebrem aquest any adquireixen una rellevància singular ja que es proposen ser un espai per a l'intercanvi i el debat al voltant de dos fenòmens d'actualitat i rellevància per al món local: en primer lloc, l'Any Europeu de la Joventut i, en segon lloc, l'esclat de la guerra a Ucraïna.

dimarts
29
10:00h
Març 2022

Acte de cloenda del projecte europeu TEAMWORK sobre assetjament sexual a la feina

La Fundació SURT organitza l'acte de cloenda del projecte Teamwork, iniciativa europea que ha tingut com a objectiu enfortir la lluita contra l’assetjament sexual a la feina, i en el que han participat socis de Grècia, Bulgària, Catalunya i Itàlia.

1
dimarts
22
19:00h
Febrer 2022

Europa After Work amb Jordi Solé i Itziar González al Teatreneu

L'Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, la plataforma d'estudiants universitaris Deba-t.org i l’associació de joves Equipo Europa reprenen els “Europa After Work”, un espai de debat i reflexió, especialment adreçat a estudiants, joves professionals, politòlegs i periodistes. La propera sessió se centrarà en la Conferència sobre el Futur d’Europa. Es requereix inscripció prèvia.