Ocupació, promoció econòmica i turisme

Ocupació, promoció econòmica local, Turisme local, emprenedoria, pimes, comerç local, compra pública innovadora
dijous
23
17:00h
Novembre 2023

JORNADA DE TARDOR DEL CONSELL CATALÀ DEL MOVIMENT EUROPEU: «Una Europa més propera. Els municipis i els joves a l’any europeu de les competències»

El Consell Català del Moviment Euroipeu (CCME) organitza la seva Jornada de Tardor, un cicle de debats i conferències de caire europeista que, sota el nom “Una Europa més propera. Els municipis i els joves a l’any europeu de les competències”, tindrà lloc els propers 23 i 24 de novembre de 2023 al Coboi-Lab de Sant Boi de Llobregat (Carretera de la Santa Creu de Calafell, 33, planta 1).

L'acte comptarà amb quatre taules rodones, que versaran sobre:

1
dimarts
29
10:00h
Març 2022

Acte de cloenda del projecte europeu TEAMWORK sobre assetjament sexual a la feina

La Fundació SURT organitza l'acte de cloenda del projecte Teamwork, iniciativa europea que ha tingut com a objectiu enfortir la lluita contra l’assetjament sexual a la feina, i en el que han participat socis de Grècia, Bulgària, Catalunya i Itàlia.

1
dimecres
02
10:00h
Març 2022

1ª TROBADA DE CIUTATS EUROPEES PER LA INDÚSTRIA SOSTENIBLE

El dimecres 2 de març de 2022, l'Ajuntament d'Avilés (Astúries), membre de la xarxa Eurotowns en la que Manresa participa, organitza de forma virtual la 1ª TROBADA DE CIUTATS EUROPEES PER LA INDÚSTRIA SOSTENIBLE, amb l'objectiu d'analitzar el paper de les ciutats industrials a la Nova Estratègia Industrial per a Europa. Representants de la Comissió Europea, el Parlament Europeu
i el Comitè Europeu de les Regions han estat convidats al reunió.

S'espera l'assistència de les ciutats industrials d'arreu d'Europa.

2
dimarts
20
14:30h
Octubre 2020

EWRC: "Sustainable mobility in tourist destinations: Key solutions to replicate across the Mediterranean region"

La Comunitat MED de Turisme Sostenible, que lidera la Diputació, participarà en el taller "Sustainable mobility in tourist destinations: Key solutions to replicate across the Mediterranean region" que tindrà lloc el dia 20 d’octubre (14h30-15h30). Inscripcions obertes fins al 7 d’octubre.

divendres
25
10:00h
Setembre 2020

INTERNATIONAL WEB CONFERENCE on SOCIAL ECONOMY

https://www.mataro.cat/sites/socialneet/international-conference 

If you want to know some european experiences about how Social Economy combat youth unemployment, join us the next 25th of september!!!!

Check out the programme and register for FREE - Apply now !!