Cooperació al desenvolupament / Mediterrani

Cooperació al desenvolupament amb tercers països, educació per al desenvolupament, ONG, pau, ampliació, veïnatge.

Curs "Del projecte a la història: com comunicar la cooperació al desenvolupament de manera propera i comprensible"

L'Oficina de Cooperació de la Diputació de Barcelona té obertes les inscripcions per participar en el curs "Del projecte a la història: com comunicar la cooperació al desenvolupament de manera propera i comprensible" en el marc del BAF 2024.

Cerca de socis pel projecte Horizon Europe: Millorar la comprensió i conservació dels serveis d'ecosistemes de pol·linitzadors (convocatòria HORIZON-CL6-2024-BIODIV-01-3)

L'entitat italiana Beebio – food security, biodiversity, education cerca socis per participar en un projecte Horizon Europe que treballa l'estudi dels pol·linitzadors a les ciutats.

Inscriu-te al curs sobre l'avaluació de plans, polítiques i programes municipals de cooperació al desenvolupament

Vols conèixer l'efectivitat dels plans, projectes i programes de cooperació al desenvolupament i d'educació per a la ciutadania global, amb informació veraç per la presa de decisions?  

Tornen els Dies Europeus de Solidaritat Local!

La província de Barcelona participa per 8è any consecutiu en els Dies Europeus de la Solidaritat Local (EDLS), que tenen lloc del 15 al 30 de novembre. Es tracta d’una campanya que té per objectiu fer visible el rol que juguen els governs locals en la cooperació pel desenvolupament i l’impuls d’una ciutadania informada, activa i crítica en relació amb els reptes globals.

21 de setembre: Dia Internacional de la Pau

El dia 21 de setembre es commemora el Dia Internacional de la Pau arreu del món. Enguany, la Diputació s’adhereix a la campanya “Fem de cada dia, el dia de la Pau” proposada per la xarxa Alcaldes i alcaldesses per la Pau.

Com alinear les polítiques de Cooperació al desenvolupament i d’Acció internacional d’un municipi?

Ja està disponible un nou capítol de la col·lecció de planificació que ofereix l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament amb pautes per alinear les polítiques de cooperació al desenvolupament i d’acció internacional d’un municipi en el procés de planificació. No te’l perdis!

Inscripcions obertes al curs "L'educació per a la ciutadania global a l'àmbit local: reptes, oportunitats i eines"

L'Oficina de Cooperació al Desenvolupament de la Diputació de Barcelona té el plaer de convidar-vos a participar en el curs 'L'educació per a la ciutadania global a l'àmbit local: reptes, oportunitats i eines' en el marc del BAF 2023.

Nova col·lecció de guies per planificar la cooperació al desenvolupament

La Diputació estrena una nova col·lecció de publicacions sobre la planificació de la política local de cooperació al desenvolupament producte de les reflexions generades a l’Espai de treball impulsat per l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament. Consulta-les en línia!

Inscripcions obertes al curs virtual "Tècniques creatives de comunicació"

L'Oficina de Cooperació de la Diputació de Barcelona i l’Observatori de la Cooperació Descentralitzada tenen el plaer de convidar-vos a participar en el curs "Tècniques creatives de comunicació i campanyes per a la justícia global" en el marc del BAF 2023.

Aquest curs està dirigit a personal tècnic municipal de l'àmbit internacional, amb vincles amb la cooperació al desenvolupament i la comunicació.

La Ventana ADELANTE 2 de Cooperació Triangular Unió Europea Amèrica Llatina i el Carib obre convocatòria

La Finestra ADELANTE 2 de Cooperació Triangular Unió Europea – Amèrica Llatina i el Carib, per aquest any 2023 obrirà el dimarts 18 d'abril a les 16.00 hores.

ADELANTE 2 és un programa de gestió directa de la Direcció General d’Associacions Internacionals (DG INTPA), que compta amb un equip dedicat d’assistència tècnica encarregat, entre d’altres, d’implementar la Ventana ADELANTE de Cooperación Triangular Unión Europea - América Latina y el Caribe (ALC-UE).