Inscriu-te al curs sobre l'avaluació de plans, polítiques i programes municipals de cooperació al desenvolupament

Vols conèixer l'efectivitat dels plans, projectes i programes de cooperació al desenvolupament i d'educació per a la ciutadania global, amb informació veraç per la presa de decisions?  

L'Oficina de Cooperació al Desenvolupament de la Diputació de Barcelona t'informa que ja estan obertes les inscripcions al curs "Introducció a l'avaluació de plans, polítiques i programes municipals de cooperació al desenvolupament" que s'imparteix en el marc del BAF 2024.  

Aquest curs està dirigit a personal tècnic de cooperació al desenvolupament i a aquells responsables del seguiment i avaluació de les polítiques públiques dels ens locals. El seu objectiu és familiaritzar-los amb els principals tipus d'avaluació i la seva utilitat en el procés de disseny i millora de la cooperació al desenvolupament.  

El curs consta de 12 hores, que es desenvoluparan en 3 sessions:

  • Dia 6 de març, de 10h a 14h. Sessió presencial que tindrà lloc a l'aula 1 de l'edifici del C/ Londres 55 (Barcelona).

  • Dia 13 de març, de 10h a 14h. Sessió en format videoformació.

  • Dia 20 de març, de 10h a 14h. Sessió presencial que tindrà lloc a l'aula 1 de l'edifici del C/ Londres 55 (Barcelona).

La formació anirà a càrrec de l'Institut Català d'Avaluació de Polítiques Públiques (IVALUA). Aquesta institució promou la cultura de l'avaluació de polítiques públiques a Catalunya com a eina de millora de l'acció de govern, de rendiment de comptes, transparència i democràcia. 

Les inscripcions estan obertes des d'ara fins al 21 de febrer. 

Inscriu-t'hi!

Per a més informació:

Oficina de Cooperació al Desenvolupament

Direcció de Relacions Internacionals

Àrea de Presidència

Tel. 93 402 20 55

o.cooperaciod@diba.cat