Inscripcions obertes al curs virtual "Tècniques creatives de comunicació"

L'Oficina de Cooperació de la Diputació de Barcelona i l’Observatori de la Cooperació Descentralitzada tenen el plaer de convidar-vos a participar en el curs "Tècniques creatives de comunicació i campanyes per a la justícia global" en el marc del BAF 2023.

Aquest curs està dirigit a personal tècnic municipal de l'àmbit internacional, amb vincles amb la cooperació al desenvolupament i la comunicació.

Té com a objectiu proporcionar eines per enfortir les campanyes dutes a terme pels departaments de comunicació i de cooperació al desenvolupament, a fi de millorar la capacitat d'incidència ciutadana per a la justícia global i la transformació social.

El curs consta de 16 hores dividides en quatre sessions que es celebraran els dies 9, 16, 23 i 30 de maig de 10h a 14h en format videoformació.  

El formador és Leónidas Martín, del Col·lectiu Enmedio, Doctor en Belles Arts, professor Lector del Departament d’Arts Visuals i Disseny de la UB, especialista en noves tecnologies, audiovisuals i art activista. L’idioma de treball d’aquest curs serà el castellà.

Us hi podeu inscriure a través del BAF si sou personal municipal o a través de l'Observatori de Cooperació Descentralitzada si sou personal extern o d'entitats.