Nou espai de treball virtual per a aprendre i compartir

Estrenem un canal de comunicació renovat! Hem creat un espai virtual de treball del Grup de Treball Estratègia Internacional (altrament dit, Grup Motor) en el marc de la Comunitat Europa i Estratègia Internacional. Ara és possible la difusió de missatges, consultes, fòrums, notícies, etc. també, i només, entre els membres d'aquest grup avançat de municipis en relacions internacionals i projectes europeus.  Creiem que, especialment ara que tot s'ha virtualitzat, pot ser útil disposar d'aquest canal per compartir i aprendre entre tots nosaltres. En aquest sentit, us invitem a fer-vos-el vostre i a disposar-ne quan ho necessiteu. 

El Grup de Treball d’Estratègia Internacional de la Comunitat està format per les persones referents en relacions internacionals i projectes europeus dels municipis de Badalona, Bagà, Calella, Castelldefels, Esplugues, Gavà, Granollers, l’Hospitalet del Llobregat, Igualada, Manresa, Mataró, Mollet del Vallès, Rubí, Sant Boi, Sant Cugat, Sabadell, Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicent dels Horts, Terrassa, Vallirana, Vic, Viladecans, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, i Consell Comarcal de l’Osona.