Quiz: Posa’t a prova! Què en saps d’Europa?

Quiz: Posa't a prova! Què en saps d'Europa? En commemoració del dia d’Europa us proposem un quiz per posar a prova els vostres coneixements entorn a la Unió Europea. Plantegem 10 preguntes sobre les institucions, els mecanismes de participació i incidència a Europa, els programes de finançament d’àmbit local, l’euro, etc. per conèixer millor el funcionament i l’abast de les polítiques europees. 

En el marc de la setmana del dia d’Europa, la Diputació de Barcelona, a través de l’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional, vol mostrar el compromís de la província amb una Europa forta i que vetlla pel benestar de les persones, i visibilitzar el lideratge dels ens locals de la demarcació en la captació de fons de la Unió Europea.

En aquest sentit, al llarg d’aquesta setmana oferirem informació detallada sobre la participació dels ens locals de la província de Barcelona en programes de finançament europeus on donarem més pistes per aquells qui encara no teniu el 10/10 al Quiz!

[+] Quiz: Posa't a prova! Què en saps d'Europa?