Curs en línia sobre governança de crisis #BeyondTheOutbreak

El passat 15 d'octubre, CGLU va publicar el seu primer MOOC (de l'anglès Massive Open Online Course), un curs en línia obert i massiu basat en les 17 sessions de l'Experiència d'Aprenentatge en Viu #BeyondTheOutbreak que es van fer durant el confinament, organitzades juntament amb ONU-Hàbitat i Metropolis.

El MOOC, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, cobreix fins a 20 hores de formació sobre la importància de la prestació de serveis públics locals de qualitat durant i més enllà de la pandèmia, i està disponible en anglès, francès i espanyol a la nova Plataforma #LearningWithUclg, a la web de l'Experiència d'Aprenentatge en Viu #BeyondTheOutbreak i a la web de la xarxa dedicada als recursos formatius UCLG Learning.

El curs està organitzat en un format d'autoaprenentatge simple i intuïtiu, i està estructurat al voltant de vuit temàtiques específiques: habitatge, mobilitat, tecnologies digitals, migració, cultura, finances locals, serveis públics i gènere. La formació es fa a través de lectures, vídeos i els materials i informes que es van generar durant les experiències d'aprenentatge impulsades durant el confinament. El recurs també inclou proves, fomenta el debat a les xarxes socials i proposa una consulta final per recollir opinions sobre les futures possibilitats d'aprenentatge en línia.

Per accedir gratuïtament als materials només cal que us doneu d'alta a la plataforma.