Nova Guia d'Ajuts de la Unió Europea (GAUE), la millor manera d'estar informat sobre els fons europeus d'àmbit local

Amb la nova GAUE els municipis poden donar a conèixer la seva participació en projectes europeus. El web disposa d’un cercador avançat que facilita l’accés a la informació mitjançant filtres d’acord amb les principals temàtiques d’interès pels ens locals, segons el programa de finançament, les convocatòries obertes i tancades, i/o les paraules clau.

La GAUE recull per a cada convocatòria els objectius, les línies d’acció, els terminis, l’autoritat de gestió, les eines per a la cerca de socis i els enllaços destacats. El nou portal també posa a disposició de les persones usuàries les publicacions i jornades sobre aquests ajuts.

La GAUE difon els seus continguts a través del Twitter, Facebook i Linkedin i facilita l’accés directe a la informació a través de la subscripció a RSS segons les diferents temàtiques i els programes de finançament.

Consulta el web i segueix-nos a les xarxes socials!

 gaue_diba

 Guia d’Ajuts de la Unió Europea

@guiaajutsunioeuropea

 Vídeo de presentació de la GAUE

 Pàgina web: Guia d’Ajuts de la Unió Europea