Cerca de socis pel projecte Horizon Europe: Millorar la comprensió i conservació dels serveis d'ecosistemes de pol·linitzadors (convocatòria HORIZON-CL6-2024-BIODIV-01-3)

L'entitat italiana Beebio – food security, biodiversity, education cerca socis per participar en un projecte Horizon Europe que treballa l'estudi dels pol·linitzadors a les ciutats.

El projecte "Enhancing Pollinator Ecosystem Services Understanding and Conservation (EPEC)" pretén abordar els buits de coneixement necessaris per entendre la dependència que la societat i l'economia tenen dels pol·linitzadors. D'acord amb el Pacte Verd Europeu i l'estratègia de biodiversitat de la UE per al 2030, el projecte pretén contribuir integrar la biodiversitat a la societat i l'economia, centrant-se en el paper crucial dels pol·linitzadors.

L'entitat sol·licitant té interès en la participació d'ens locals per tal de:

  • Tenir accés al seu territori per posar trampes i càmeres per poder analitzar pol·linitzadors (papallones, abelles, etc.) en diferents espais (parcs urbans, parcs peri-urbans, altres espais naturals)
  • Disposar de RRHH tècnics dels ajuntaments associats per puntualment ajudar a identificar on instal·lar el material i acompanyar in situ
  • Participar en alguna reunió internacional
  • Participació en la difusió

Dades del projecte:

Títol: Enhancing Pollinator Ecosystem Services Understanding and Conservation (EPEC)

Convocatòria: HORIZON-CL6-2024-BIODIV-01-3

Durada: 36 mesos 

Data límit:  22 Febrer 2024

Pressupost total: 6,5 MEUR

Partenariat: University de Perugia (COO) 

Total de socis: 19

Si teniu interès en participar aquesta convocatòria poseu-vos en contacte amb o.europa.eint@diba.cat