Convocatòries europees: terminis ajornats

Atesa la difícil situació que pateixen actualment els municipis i regions europees amb l'expansió del Covid-19, la Comissió Europea ha decidit posposar la majoria de terminis de presentació de convocatòries de programes, projectes i actes previstos per a les properes setmanes. De moment, es té informació de les pròrrogues següents:

 • Horizon 2020:
  • SC1-HCC-08-2020 Innovació per a l'envelliment actiu i saludable, convocatòria oberta fins al 18 de juny
  • LC-SC3-RES-10-2020 Contractació pre-comercial per aconseguir un 100% de subministrament d'energia renovable, convocatòria oberta fins al 21 d'abril
 • Erasmus+:
  • Accions en l'àmbit de l'esport (associacions en col·laboració, associacions en col·laboració a petita escala, esdeveniments esportius europeus sense ànim de lucre), convocatòria oberta fins al 21 d'abril;
  • Acció Clau 2: associacions estratègiques en l'àmbit de l’educació escolar (AC201), associacions estratègiques per a la formació i l'educació professionals (AC202), associacions estratègiques en l'àmbit de l'ensenyament superior (AC203), associacions estratègiques per a l'educació d'adults (AC204), associacions d'intercanvi escolar (AC229), convocatòries obertes fins al 23 d'abril;
  • Acció Clau 1: mobilitat de les persones en l'àmbit de la joventut (2a ronda), Acció Clau 2: associacions estratègiques en l'àmbit de la joventut, Acció Clau 3: projectes de diàlegs de joves (2a ronda); convocatòries obertes fins al 7 de maig;  
  • Carta Erasmus per l'Educació Superior, convocatòria oberta fins al 26 de maig;
  • Cos Europeu de Solidaritat, convocatòria oberta fins al 7 de maig
 • EuropeAid, Autoritats Locals: associacions per a unes ciutats sostenibles 2020, convocatòria oberta fins al 14 d'abril.
 • 4a (i última) convocatòria del programa Wifi4EU, convocatòria posposada fins a nou avís. 
 • Repte de les 100 Ciutats Intel·ligents (100 ICC), convocatòria oberta fins al 29 de maig
 • Presentació de sol·licituds per a partenariats de la EWRC 2020, convocatòria oberta fins al 17 d'abril
 • Presentació de propostes per celebrar actes de socis de la EU Green Week 2020, convocatòria oberta fins al 31 de març

Des de l'Oficina d'Europa i Estratègia Internacional estem fent un esforç de consolidació de tota la informació que publicarem de seguida que sigui possible mitjançant la versió actualitzada del document de convocatòries. Amb tot, us aconsellem anar consultant el web de la GAUE i les pàgines webs dels donants amb regularitat, perquè hi pot haver canvis. Mentrestant, us convidem a fer ús d'eines com aquesta plataforma per seguir en contacte i conèixer l'actualitat.

Aprofitem l'avinentesa per enllaçar-vos alguns continguts d'interès sobre el Covid-19: