Curs "Del projecte a la història: com comunicar la cooperació al desenvolupament de manera propera i comprensible"

L'Oficina de Cooperació de la Diputació de Barcelona té obertes les inscripcions per participar en el curs "Del projecte a la història: com comunicar la cooperació al desenvolupament de manera propera i comprensible" en el marc del BAF 2024. Aquest curs està dirigit a tècnics-ques de cooperació i de comunicació i té com a objectiu ajudar-los a analitzar el discurs actual sobre la cooperació al desenvolupament, identificar-ne els límits i actualitzar-lo per fer-lo més comprensible i transformador.

El curs consta de 12 hores presencials (3 sessions) i es desenvoluparà els dies 11, 18 i 25 d'abril de 10h a 14h al Recinte de l'Escola Industrial (Carrer del Comte d'Urgell, 187).

La formadora serà la Montse Santolino, una periodista, comunicadora i activista social que actualment treballa com a responsable de comunicació de La Fede. Montse Santolino ha impartit amb gran èxit diverses edicions del curs "Com comunicar la cooperació al desenvolupament des dels municipis", que va ser molt ben valorat per les persones que hi van assistir. Aquest curs vol aprofundir en els continguts del curs anterior a través d'exemples reals i del treball pràctic de l'alumnat.

Les inscripcions estan obertes des d'ara a través

d'aquest enllaç fins al 26 de març.

Per a més informació:

Oficina de Cooperació al Desenvolupament

Direcció de Relacions Internacionals

Àrea de Presidència

Tel. 93 402 20 55

o.cooperaciod@diba.cat