Altres / Categoria transversal

dimarts
18
10:00h
Gener 2022

Catàleg de Serveis 2022

La Diputació de Barcelona ha aprovat recentment el Catàleg de Serveis 2022, mitjançant el qual els ens locals podeu accedir als diferents recursos de suport econòmic, tècnic i material que ofer

1
dimarts
05
13:30h
Octubre 2021

Fòrum Mundial de Ciutats Intermèdies

Demà comença el segon Fòrum Mundial de Ciutats Intermèdies, "Sistemes de vida per a un futur resilient", l'espai de trobada que periòdicament organitza CGLU perquè els ens locals més diversos es reuneixin per debatre, compartir experiències i generar coneixement.

1
dijous
08
09:30h
Juliol 2021

Treballem amb els municipis: Europa i l’àmbit internacional

Sessió oberta a tots aquells governs locals de la província de Barcelona interessats en les relacions europees i internacionals.

Ens plau convidar-vos a una sessió de treball el proper dijous dia 8 de juliol de 9:30 a 11:00h.

dimarts
06
12:00h
Juliol 2021

Seminari introductori a les oportunitats de finançament europees

Les dues sessions introductòries del mes de juliol estan concebudes com un tret de partida de tot un cicle de formacions que continuarà a la tardor i què
pretén capacitar i donar eines pràctiques als i les assistents que els hi permetin participar en iniciatives internacionals i/o accedir a finançament pels seus projectes.

6 de juliol, de 12h a 14h

2
dilluns
31
09:30h
mai 2021

L’agenda Europea cap a la Mediterrània i la Política Europea de Veïnatge

El proper dilluns 31 de maig la Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, juntament amb el CIDOB – Barcelona Centre for International Affairs, celebrem la segona sessió del programa de treball “Agenda de reflexió estratègica per a Barcelona, Europa i la Mediterrània”.

divendres
21
10:00h
mai 2021

Un cafè amb Brussel·les | Trobada virtual amb l’Oficina a Brussel·les de la Diputació de Barcelona adreçada a municipis

L’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional de la Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona organitza una sessió d’intercanvi distès amb l’equip de l’Oficina de Brussel·les de la Diputació de Barcelona, adreçada als representants tècnics i electes dels governs locals de la província de Barcelona interessats en conèixer el treball i els serveis d’aquesta oficina.

dimarts
11
09:30h
mai 2021

Inscriu-t'hi! XXIII jornades de la Unió Europea: “El rol dels governs locals en la Conferència sobre el Futur d’Europa”

El 9 de maig, dia d’Europa, es materialitzarà una de les prioritats polítiques del mandat de la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, consistent en donar un nou impuls a la democràcia europea amb el llançament de la Conferència sobre el Futur d’Europa.

1
dimecres
14
18:00h
Abril 2021

Sessió en línia "Com els fons Next Generation EU han de transformar el món local", organitzada pel CCME

Sessió organitzada pel Consell Català del Moviment Europeu amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el suport de la Generalitat de Catalunya.

Hi intervindran:

dimecres
03
12:30h
Març 2021

Roda de premsa "NEXT Diba: projectes locals, participació, aliances".

Dimecres, 3 de març, a les 12.30 hores, la Diputació de Barcelona oferirà una roda de premsa en línia per presentar l'estratègia "NEXT Diba: projectes locals, participació, aliances". Aquesta estratègia està dirigida a posicionar a la província de Barcelona i els governs locals davant els fons extraordinaris per a la recuperació, transformació i resiliència aprovats per la Unió Europea.

1
divendres
05
10:30h
Febrer 2021

Sessió informativa sobre el Catàleg de la Xarxa de Governs Locals 2021 de la Direcció de Relacions Internacionals

La Diputació de Barcelona ha aprovat el Catàleg de Serveis 2021, mitjançant el qual els ens locals podeu accedir als diferents recursos de suport econòmic i tècnic que ofereix la Direcció de Relacions Internacionals.