Àmbit social

Inclusió, interculturalitat, convivència, diversitat, LGTBI, benestar social, migracions i asil, gènere, minories, infants, drets fonamentals, persones, valors socials, cohesió social, justícia.
dimarts
29
10:00h
Març 2022

Acte de cloenda del projecte europeu TEAMWORK sobre assetjament sexual a la feina

La Fundació SURT organitza l'acte de cloenda del projecte Teamwork, iniciativa europea que ha tingut com a objectiu enfortir la lluita contra l’assetjament sexual a la feina, i en el que han participat socis de Grècia, Bulgària, Catalunya i Itàlia.

1
dilluns
29
10:00h
Novembre 2021

Jornada "Europa, conquestes i reptes envers les polítiques d'abordatge de les violències masclistes"

L’Oficina de Polítiques d’Igualtat de la Diputació de Barcelona ens fa arribar aquesta informació d'una jornada que pot ser del vostre interès:

Jornada "Europa, conquestes i reptes envers les polítiques d'abordatge de les violències masclistes"

dimecres
11
19:00h
Març 2020

TAULA RODONA “Ciutadania Europea: drets i mirada feminista”

El lloc serà la Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado. Aquesta Taula rodona, organitzada dins del marc de les Jornades de les Dones a Castelldefels, a càrrec d'Oriol Lázaro, secretari del Consell Català del Moviment Europeu i Eugenia Bretones politòloga feminista i responsable Genere aL Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.

1
dilluns
03
09:00h
Desembre 2018

Jornada “Construïm el futur d'Europa amb mirada feminista”

Davant les properes eleccions al Parlament Europeu, al maig de 2019, creiem necessari el debat, la participació de la ciutadania i incidència per incorporar la mirada feminista com a focus imprescindible, assolir de manera efectiva la igualtat de gènere, i construir el futur d’Europa, des d’un dels seus valors fonamentals.

1
dilluns
19
13:00h
Febrer 2018

Sessió de Presentació de Resultats dels projectes d'Identitat i Projecció Internacional de l'Ajuntament de Terrassa


Benvolguts / udes,
 
Fruit de la finalització de les Estratègies d’Identitat, Competitivitat i Projecció Exterior de la Ciutat, i de l’Estratègia d’Internacionalització de Terrassa, us convidem a la sessió de presentació dels resultats per part dels experts.
 
La sessió tindrà lloc el dilluns 19 de febrer de 13h a 14:30h a la Sala d’Actes Europa de l’Edifici Vapor Universitari (Carrer de Colom, 114 – 1a planta)
 
Us agraïm que confirmeu la vostra assistència a: internacional@terrassa.cat
 
 

1