Curs "Eines per incorporar la perspectiva de gènere a la cooperació al desenvolupament"

divendres
03
00:00h
mai 2024
Data de finalització: divendres, 17/05/2024 - 00:00

L'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i el Servei de Polítiques d’Igualtat de la Diputació de Barcelona us informen que ja estan obertes les inscripcions per participar en el curs "Eines per incorporar la perspectiva de gènere a la cooperació al desenvolupament" en el marc del BAF 2024.

Aquest curs està dirigit a personal tècnic municipal de l'àmbit de cooperació al desenvolupament i d'igualtat. Té com a objectiu proporcionar orientacions pràctiques per tal d’incorporar la transversalitat de gènere en les polítiques públiques de cooperació al desenvolupament d’àmbit local.

El curs consta de 10 hores dividides en una primera sessió el dia 3 de maig de 4 hores presencials (Recinte de l’Escola Industrial) i 3 sessions els dies 8, 10 i 17 de maig, de 2 hores cadascuna, en format de videoformació.

La formadora és la Gisela Carrasco Miró, consultora de cooperació al desenvolupament especialitzada en gènere i en drets de les dones i nenes. Té experiència de treball com a docent en Universitats d’Europa i Amèrica, així com a consultora en ONGs, agències de cooperació i agències de NNUU com OMS, PNUD i ONU DONES, entre altres.

Les inscripcions estan obertes des d'ara a través
d'aquest
enllaç fins al 22 d’abril de 2024.

Per a més informació:

Oficina de Cooperació al Desenvolupament

Direcció de Relacions Internacionals

Àrea de Presidència

Tel. 93 402 20 55

o.cooperaciod@diba.cat 

2
Etiquetes:
igualtat, gènere
1
Temes:
Formació
1
Categories:
Àmbit social