Catàleg de Serveis 2022

dimarts
18
10:00h
Gener 2022

La Diputació de Barcelona ha aprovat recentment el Catàleg de Serveis 2022, mitjançant el qual els ens locals podeu accedir als diferents recursos de suport econòmic, tècnic i material que ofereix la Direcció de Relacions Internacionals.

Per aquest motiu, organitzem una jornada informativa en línia, adreçada als ens locals, el proper dimarts 18 de gener, de 10.00 a 11:30 h.

La finalitat d'aquesta jornada informativa és presentar els continguts i les novetats de la nova edició de l'oferta de serveis, així com resoldre els dubtes que se'n derivin.

La jornada estarà estructurada en dues parts. La primera consistirà en una presentació en plenari de les prioritats i dels aspectes generals a tenir presents, oferint una visió panoràmica respecte els tipus de suport disponibles.

Tot seguit, es realitzen dues sessions simultànies on es podrà aprofundir, amb els referents tècnics de les dues oficines de la Direcció, en el coneixement de cada un dels recursos. En aquest espai també us presentarem les novetats que es plantegen per aquest 2022, més enllà del propi Catàleg.

Inscriu-t'hi!

Programa

10.00 h Presentació en plenari de tota la Direcció de Relacions InternacionalsEnllaç Zoom

10.30 h Presentacions paral·leles a dues sales separades per part de: