Inscriu-t'hi! XXIII jornades de la Unió Europea: “El rol dels governs locals en la Conferència sobre el Futur d’Europa”

dimarts
11
09:30h
mai 2021

El 9 de maig, dia d’Europa, es materialitzarà una de les prioritats polítiques del mandat de la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, consistent en donar un nou impuls a la democràcia europea amb el llançament de la Conferència sobre el Futur d’Europa.

La Conferència sobre el Futur d’Europa obre un nou espai de debat entre les institucions europees i la ciutadania per abordar els reptes i les prioritats d’Europa. Sota aquest marc, està previst que s’organitzin actes en col·laboració amb la societat civil i les parts interessades en els àmbits europeu, estatal, regional i local, que impliquin els interlocutors socials, el mon acadèmic i especialment la joventut, que ha de tenir un paper central a l’hora de configurar el futur del projecte europeu.

En aquest marc, la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb les representacions de la Comissió Europea i del Parlament Europeu a Barcelona, organitza un acte per sumar-nos a aquest exercici democràtic europeu i abordar els reptes i oportunitats del futur d’Europa des del món local i la seva ciutadania.

Enguany la jornada serà virtual.

L’enllaç de connexió a la jornada és: https://zoom.us/j/95606869099

[+] Programa i inscripció