Seminari introductori a les oportunitats de finançament europees

Públic al qual s'adreça: 
Empreses, comerços, entitats i associacions locals
dimarts
06
12:00h
Juliol 2021
Data de finalització: dilluns, 12/07/2021 - 13:00

Les dues sessions introductòries del mes de juliol estan concebudes com un tret de partida de tot un cicle de formacions que continuarà a la tardor i què
pretén capacitar i donar eines pràctiques als i les assistents que els hi permetin participar en iniciatives internacionals i/o accedir a finançament pels seus projectes.

6 de juliol, de 12h a 14h

12h – Benvinguda i presentació del cicle formatiu Apropant els fons europeus als actors del territori que s’inicia amb aquest seminari i continuarà a la tardor amb un seguit sessions temàtiques i tallers pràctics, Marc Aguilà, Regidor de Projectes Europeus de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12.10h – Introducció al Marc Financer Pluriannual 2021-2027 i Next Generation EU

A la sessió es donarà resposta a aquestes preguntes i es repassarà en clau local quines són les principals línies d’interès pels actors del territori que vulguin iniciar-se en les oportunitats de finançament europees.

13.50h – Preguntes i respostes

14h – Fi de la sessió

12 de juliol, de 12h a 13.00h

Experiències locals finançades amb fons europeus i suport disponible en l’àmbit de la internacionalització
 

12.00h – Diàleg entre dos agents de la ciutat amb experiència en finançament europeu. Ens parlaran dels seus projectes tot fent un balanç de la seva experiència i explicant la complexitat i oportunitats que comporta la gestió de fons europeus.

L’objectiu és apropar el finançament europeu a través d’iniciatives d’èxit a la ciutat que puguin ser inspiradores per al públic assistent.

12.30h – Preguntes i respostes

12.45h – Introducció a serveis de suport per accedir

Inscripcions: https://forms.gle/uyp83CNWDvi361DZA