L’agenda Europea cap a la Mediterrània i la Política Europea de Veïnatge

dilluns
31
09:30h
mai 2021
Data de finalització: dilluns, 31/05/2021 - 11:00

El proper dilluns 31 de maig la Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, juntament amb el CIDOB – Barcelona Centre for International Affairs, celebrem la segona sessió del programa de treball “Agenda de reflexió estratègica per a Barcelona, Europa i la Mediterrània”.

Aquesta sessió s’anomena “L’agenda Europea cap a la Mediterrània i la Política Europea de Veïnatge” i anirà a càrrec de Pol Morillas, Director del CIDOB, i Héctor Sánchez Margalef, investigador del CIDOB. Per tal que la trobada es pugui aprofitar al màxim, els experts del CIDOB han elaborat un informe on analitzen la situació entre les dues ribes del Mediterrani. Aquest informe incorpora també com a recurs addicional una llista de lectures complementàries que us permetran aprofundir en la temàtica i enriquir el debat posterior. La dinàmica de la reunió, que tindrà lloc a través de la plataforma Zoom, està pensada per a que, després de la presentació inicial, s’estableixi un diàleg amb la participació activa de tota persona que vulgui, per intercanviar coneixement i reflexions de manera fluïda.

El cicle “Agenda de reflexió estratègica per a Barcelona, Europa i la Mediterrània” s’articula al voltant de cinc eixos temàtics: Cooperació i conflicte a la Mediterrània, l’Agenda Europea per a la Mediterrània; Innovació, cultura, ciència i canvi climàtic; Radicalització i Transició digital i reptes per a la regió. Cada eix temàtic es tracta en sessions d’una hora i mitja amb la idea d’apropar-nos a l’estat de la qüestió de la Mediterrània i conèixer com conflueixen les dinàmiques globals i les internacionals en el món local. La resta de sessions es desenvoluparan al llarg de l’any.

En cas de voler-hi participar, us agrairíem que ens ho comuniqueu abans de divendres 28 de maig en aquest correu electrònic per tal que us puguem enviar l'informe i l'enllaç a la plataforma. Per a la vostra informació, la participació en aquest acte comporta l’autorització de la cessió de les dades personals (nom, cognoms i correu electrònic) al CIDOB.

Esperem que aquesta iniciativa sigui del vostre interès i que ens pugueu acompanyar!

Lloc de realització: Virtual (Plataforma Zoom)

Data: 31 de maig de 2021

Horari: De 9:30 a 11:00 hores

Sessió a càrrec de:

  • Pol Morillas, Director del CIDOB
  • Héctor Sánchez Margalef, investigador del CIDOB