Fòrum Mundial de Ciutats Intermèdies

Públic al qual s'adreça: 
Tècnics i electes d'ens locals
dimarts
05
13:30h
Octubre 2021
Data de finalització: divendres, 08/10/2021 - 18:30

Demà comença el segon Fòrum Mundial de Ciutats Intermèdies, "Sistemes de vida per a un futur resilient", l'espai de trobada que periòdicament organitza CGLU perquè els ens locals més diversos es reuneixin per debatre, compartir experiències i generar coneixement. Aquest any, el fòrum, que tindrà lloc del 5 al 8 d'aquest mes, se celebra en format híbrid, tant virtualment com de manera presencial a Kütahya, Turquia.
 
El Fòrum de Ciutats Intermèdies de CGLU és un mecanisme de consulta i desenvolupament de polítiques que culmina amb un esdeveniment que té lloc (habitualment) cada dos anys. El caràcter específic i els reptes de les ciutats intermèdies han rebut, fins fa poc, una atenció limitada. Conscient del paper fonamental d'aquest tipus d'ens locals en l'assoliment de processos de desenvolupament urbà més equilibrats i sostenibles, i en la reducció de les desigualtats territorials, CGLU va impulsar la celebració d'aquest fòrum per posar en relleu la prominència de les ciutats intermèdies dins dels processos de localització de totes les Agendes Globals. 
 
El programa d'aquesta edició permet seguir de manera virtual les sessions del 5 i 6 d'octubre, sobre justícia climàtica i territoris igualitaris, així com les del dia 8, sobre l'economia de les cures i el paper de les comunitats. Aquesta última jornada compta amb la participació de l'Alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i de la Diputada de Relacions Internacionals i Alcaldessa d'Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz; entre moltes altres intervencions d'interès. Podeu registrar-vos-hi aquí

Per a més informació, consulteu els documents de referència. Adjunt trobareu el programa detallat del fòrum i cadascuna de les sessions, i en aquest enllaç els detalls de connexió de les jornades. Hi haurà interpretació simultània en anglès, francès, espanyol, turc i àrab.

Us hi esperem!