Esdeveniment final del projecte europeu URBACT BioCanteens

Públic al qual s'adreça: 
centres educatius, associacions de pares i mares i totes aquelles persones, entitats i professionals que tinguin interès en l'àmbit de l'alimentació saludable i accessible
dimarts
29
09:30h
Novembre 2022
Data de finalització: dimarts, 29/11/2022 - 18:30

Després de divuit mesos de treball organitzem un acte final de cloenda per presentar-vos el projecte europeu URBACT BioCanteens.  L'esdeveniment tindrà lloc el dimarts 29 de novembre, de 9:30 h a 13.30 h a la Unió de Cooperadors de Gavà.

L'objectiu d'aquesta jornada és mostrar el potencial dels menjadors escolars sostenibles com a vertebradors del territori i com a promotors d'un model d'alimentació més sana i sostenible.

Com veureu al programa, durant la jornada comptarem amb l'exposició d'altres experiències inspiradores sobre la transició cap a aquest model d'alimentació saludable a les escoles. També tindrem una xerrada del doctor i catedràtic Nicolàs Olea sobre l'exposició de tòxics en la vida quotidiana, incloent-hi l'alimentació.

Aquest esdeveniment està pensat per a centres educatius, associacions de pares i mares i totes aquelles persones, entitats i professionals que tinguin interès en l'àmbit de l'alimentació saludable i accessible per a tothom. És per això que us demanem la màxima difusió entre els vostres contactes i grups d'interès.

Preguem que us inscriviu, abans del 25 de novembre, a través del nostre formulari. Les places són limitades, us esperem!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdHRq0Nmwyz03kancs4tOyPQ-WzkVFdsFgUPnnmWP1Lhv6TGQ/viewform