Manresa organitza la 4a edició del programa de pensament “Cosmògraf”, íntegrament virtual i amb ponents d'arreu del món, del 5 al 26 de novembre

Públic al qual s'adreça: 
Públic en general
dilluns
16
19:00h
Novembre 2020
Data de finalització: dijous, 26/11/2020 - 19:00

Et convidem a participar en la 4a edició del programa de pensament “Cosmògraf” que hem organitzat des de Manresa i íntegrament online, perquè puguis escoltar, sense sortir de casa, experts nacionals i internacionals que reflexionaran sobre el futur del planeta.

En un moment d’incertesa com el que estem vivint, veus autoritzades com el professor de literatura italiana i filòsof Nuccio Ordine, l’escriptora Brigitte Vasallo, la científica Clara Prats, l’exministra equatoriana Yolanda Kakabadse, l’escriptor i filòsof Rob Riemen, el filòsof  Daniel Innerarity, el periodista Xesco Reverter, el filòsof i periodista Joan Budeus, l’arquitecte Benedetta Tagliabue i l’antropòloga Yayo Herrero intentaran respondre la pregunta “Cap on anem?”.

Consulta aquí tota la informació del programa (http://www.manresa.cat/docs/arxius/programa_cosmorgraf_2020_def.pdf), que se celebra del 5 al 26 de novembre de 2020 i que podràs seguir en directe a través del canal de Youtube “Manresa Cultura”.  HI haurà un xat obert perquè puguis plantejar-hi preguntes. També hi trobaràs els enllaços directes a cadascuna de les sessions i et convidem a que ens segueixis a les xarxes: Facebook (Manresa Cultura), Twitter (@manresacultura) i Instagram (@culturamanresa).

Reserva’t les dates! Comencem dijous dia 5, a les 19 h, amb una conversa inaugural entre el professor de literatura italiana Nuccio Ordine, i el periodista i escriptor Genís Sincasobre la “Incertesa i seguretat. Reflexió per a la resistència”.

La IV edició del “Cosmògraf” és organitzada per l’Ajuntament de Manresa, el Centre Cultural el Casino, el Grup de Professors de Filosofia de la Catalunya Central, la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya, el Cercle Artístic de Manresa, Cine Club Manresa i l’Agrupació Astronòmica de Manresa, amb el patrocini de la Diputació de Barcelona.