Kalòpsia: Sessió de conta-contes infantil sobre la UE!

dilluns
19
18:00h
Desembre 2022

En el marc de les activitats de Nadal 2023, l’Oficina d'Europa i Estratègia Internacional us convida a assistir a la sessió de conta-contes infantil teatralitzat «Kalòpsia: un planeta no tan diferent» oferta en exclusiva per a les famílies del personal de la Diputació de Barcelona. Els i les assistents a la sessió, a més, rebran un detall cortesia de la Comissió Europea.

Aquest conte, editat per la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, explica de forma amena i dinàmica què és la Unió Europea i quins són els seus orígens, i com és de gran la diversitat que uneix i enriqueix tots els seus ciutadans i ciutadanes.

L’Oficina d’Europa programa cada any, de la mà de la Xarxa de Biblioteques Municipals i de les institucions europees, un programa d’activitats amb motiu del Dia d’Europa durant el mes de maig entre les que s’inclou aquesta activitat. Per aquest motiu, s’ha volgut oferir una sessió per a famílies de la corporació durant el període nadalenc.

La sessió, de 50 minuts de durada, anirà a càrrec de Santi Rovira, i es durà a terme el proper dilluns, 19 de desembre, a les 18:00h a la sala d’actes de l’Espai Francesca Bonnemaison (c. de Sant Pere Més Baix, 7 de Barcelona).

No us quedeu sense entrades! Inscriviu-vos aquí!

«Kalòpsia: un planeta no tan diferent»

Kalòpsia es troba a milions i milions de quilòmetres de la Via Làctia. És un planeta ple de colors on el cel pot ser groc i l’aigua és vermella, amb gust de xarop de maduixa. Però no tot és tan bonic com sembla…

A Kalòpsia hi habiten quatre espècies que han separat els seus territoris  amb murs perquè quan s’ajunten l’única cosa que fan és discutir.

Acompanya la Wabi en aquesta aventura on descobrirà un munt de sorpreses i s’adonarà que, malgrat les diferències, les espècies del seu planeta poden conviure i ajudar-se les unes a les altres.

Una història divertida que t’aproparà a la Unió Europea, t’ajudarà a descobrir els seus orígens i a entendre que la diversitat ens enriqueix.

1
Fitxers adjunts:
1
Temes:
Jornades
1
Grups de treball:
Referents Diputació