Mollet del Vallès guardonat amb la Bandera d'Honor europea

El Consell d'Europa ha concedit a Mollet del Vallés la Bandera d'Honor, el guardó de segon nivell del Europe Prize, el principal premi europeu per a ciutats i municipis format per a 4 nivells i del qual l'any passat aquest municipi va guanyar el primer, el European Diploma.

La Bandera d'Honor europea és un important reconeixement de l’aposta internacional i la vocació europeista de Mollet del Vallès. En particular, el Consell d'Europa ha considerat la tasca duta a terme durant l’any 2019 en els següents àmbits:

1. Activitats amb ciutats agermanades, projectes europeus i esdeveniments internacionals
2. Jornades europees i activitats al voltant del Dia d’Europa
3. Activitats relacionades amb la solidaritat internacional
4. Xarxes internacionals

Enhorabona!

Més informació: Premi d'Europa