Premi ARLEM per l'emprenedoria local jove al Mediterrani 2022

La xarxa ARLEM organitza una nova edició pel Premi a l'emprenedoria local jove al Mediterrani, a la qual s'hi podran presentar candidatures fins el 15 de setembre del 2021. 

L'ARLEM vol donar a conèixer exemples i casos d'èxit que hagin tingut un impacte positiu per a les comunitats locals per promoure l'emprenedoria de la població juvenil al Mediterrani tot mostrant les claus del seu èxit i com han fet front a les problemàtiques derivades d'un context actual principalment marcat per la pandèmia de la COVID-19. 

El premi va dirigit a aquelles persones menors de 35 anys que estiguin emprenent projectes d'impacte local o regional o que siguin responsables d'empreses que estiguin funcionant des de fa almenys 3 anys en algun territori local o regional de l'àrea del Mediterrani.

Els interessats poden inscriure's-hi a través del present enllaç

[+] Informació sobre el Premi ARLEM per l'emprenedoria local jove al Mediterrani 2022