Recordatori de la Convocatòria de Bones Pràctiques del programa URBACT IV. Data límit 30 de juny de 2024

Us recordem que fins el 30 de juny de 2024 es poden presentar bones pràctiques testades en l'àmbit local. Per obtenir l’etiqueta de “bona pràctica” caldrà que els projectes s’alineïn amb els valors clau del programa URBACT i amb els temes prioritaris de l’actualitat urbana europea. Caldrà igualment que la pràctica sigui fàcilment transferible a altres ciutats.

La convocatòria de “bones pràctiques” del programa URBACT IV vol contribuir a ampliar la base de dades d’Inciatives Urbanes del programa, on es recullen coneixements útils i replicables sobre el desenvolupament urbà a Europa.

Les pràctiques seleccionades podran participar en la propera convocatòria URBACT de Xarxes de Transferència que s'obrirà el mes d'abril de 2025, en el marc de l'URBACT City Festival, que es celebrarà del 8 al 10 d'abril de 2025 a Breslàvia, Polònia.

Per més informació sobre la convocatòria, vegeu al GAUE

El Punt Nacional URBACT a Espanya celebra una jornada informativa sobre la convocatòria de Bones Pràctiques a Avilés, el 9 de maig de 2024

Sessions informatives d'URBACT sobre la convocatòria:

5 d’abril: Presentació de la convocatòria

23 de maig: Visibilitat i oportunitats per la vostra ciutat

20 de juny: Com transferir la vostra bona pràctica

Totes les sessions tindran lloc de 10:00 a 11:00

En cas de tenir interès en aquesta convocatòria no dubteu en contactar amb l’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional de la Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona través del correu  o.europa.eint@diba.cat o trucant al 934 049 444.