Convocatòries Interreg per 2024

Els programes de Cooperació Territorial Europea (CTE) Interreg, obren convocatòries al llarg d'aquest any 2024.

La CTE és un dels dos objectius de la Política de cohesió i proveeix d’un marc per la implementació d’accions conjuntes i intercanvis de polítiques entre ens nacionals, regionals, i locals dels diferents Estats membres. La finalitat general de la CTE és promoure un desenvolupament econòmic, social i territorial harmoniós de la Unió com un tot.

Els programes Interreg presenten un ampli ventall d’oportunitats per als governs locals que abracen pràcticament tot tipus de temàtiques i sectors. Els Interreg tenen 3 components:

  • Millorar la capacitat de captació de finançament per al desenvolupament de projectes de tota tipologia (educació, esport, cultura, salut, ocupació, promoció econòmica, turisme, energia, mobilitat sostenible, medi ambient, innovació i recerca, digitalització, cohesió territorial, desenvolupament urbà sostenible i integrat, resiliència, etc.);
  • Aprenentatge, millora i innovació contínua en les polítiques públiques;
  • Intercanvi de bones pràctiques per tal d’afrontar reptes comuns i la cooperació descentralitzada.

En el aquest enllaç trobareu el resum de totes les convocatòries Interreg obertes i previstes, amb dates d'obertura i tancament i enllaços a la corresponent fitxa de convocatòria a la mateixa GAUE. En aquestes fitxes hi trobereu tots els enllaços d'interès i sessions informatives de cadascun dels programes.

L’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional de la Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona resta a la disposició dels ens locals de la província de Barcelona per facilitar la vostra participació en convocatòries europees. En cas de tenir interès en aquesta convocatòria no dubteu en contactar amb nosaltres a través del correu  o.europa.eint@diba.cat o trucant al 934 049 444.