Què es mou a Europa? Setembre - Octubre 2022

Ja està disponible el nou "Què es mou a Europa?": el recull d'esdeveniments, consultes, premis i altres activitats d'interès local que tenen lloc a Brussel·les i al territori durant el mes en curs i que obren oportunitats d'incidència per al món local.

Aquesta edició del "Què es mou a Europa?" incorpora una sèrie de canvis i novetats destinats a adaptar-se millor als vostres interessos i necessitats. 

A partir d'ara el "Què es mou a Europa?" es trobarà al web de la secció de relacions internacionals Diputació de Barcelona. Podreu trobar les noves edicions d'aquest producte a través dels butlletins #InternacionalDiba

Degut a que aquest producte serà publicat conjuntament amb el butlletí #InternacionalDiba, ara ja no cobrirà estrictament els esdeveniments i consultes d'un sol mes, sinó que passarà a cobrir tots els esdeveniments, reunions i activitats d'interès local del dia 15 d'un mes fins el dia 15 del mes següent (com el mateix butlletí). En aquest sentit, el "Què es mou a Europa?" d'aquest mes recull doncs els esdeveniments compresos entre el 15 de setembre i el 15 d'octubre

Un altre canvi notable és que aquest producte passarà ara a estar articulat al voltant de 8 eixos temàtics

  1. Acció climàtica i energia.
  2. Educació, esports, cultura i joventut. 
  3. Desenvolupament econòmic. 
  4. Democràcia, ciutadania europea i governança. 
  5. Igualtat, sostenibilitat social i salut. 
  6. Innovació, recerca i digitalització. 
  7. Habitatge, infraestructures i mobilitat. 
  8. Veïnatge, cooperació al desevolupament i política exterior de la UE. 

Esperem que el nou format us agradi i us convidem a que compartiu els vostres comentaris al respecte del nou format amb nosaltres. 

[+] Informació sobre el nou "Què es mou a Europa?"