Què es mou a Europa? Juny 2023

Ja està disponible l'actualització de la pàgina "Què es mou a Europa?" per part de la Diputació de Barcelona: el recull d'activitats, reunions i esdeveniments d'interès local que tenen lloc a Brussel·les majoritariament.

Trobareu informació d'actualitat sobre les activitats del Comitè Europeu de les Regions, els actes que organitza la Comissió Europea, els temes més rellevants de les sessions plenàries del Parlament Europeu i altres esdeveniments i oportunitats de posicionament a nivell europeu d'interès local. 

Aquesta edició cobreix del 16 de juny del 2023 al 15 de juliol del 2023 i està articulada al voltant dels següents eixos temàtics: acció climàtica i energia; educació, esports, cultura i joventut.Desenvolupament econòmic; democràcia, ciutadania europea i governança; igualtat, sostenibilitat social i salut; innovació, recerca i digitalització; habitatge, infraestructures i mobilitat; i veïnatge, cooperació al desevolupament i política exterior de la UE. 

[+] Informació sobre el "Què es mou a Europa?"