Consulta sobre el programa Urban Innovative Actions (UIA) (Data límit 22 de maig)

La iniciativa de la Comissió Europea Urban Innovative Actions (UIA) ha obert una consulta per avaluar el programa durant el periode 2014-2020. La finalitat de l'enquesta és avaluar el rendiment del programa respecte els objectius que s'havien definit inicialment i veure com es pot millorar i simplificar de cara a la Nova Política de Cohesió 2021-27 i en particular en relació a la Iniciativa Urbana Europea.

La consulta està oberta a totes les entitats interessades en la innovació urbana i en el desenvolupament urbà sostenible. En el cas dels ens locals de la província, a banda dels 4 municipis que han obtingut un projecte UIA fins ara (Barcelona, Viladecans, Mataró i Gavà), en sou molts els que us heu presentat en alguna de les convocatòries del programa, o bé que n'heu fet seguiment. En aquest sentit us animen a participar en aquesta enquesta!

Consulta (Data límit 22 de maig)