Convocatòria del Programa d’Innovació 2025 (Innovation programme) – EIT Urban Mobility – HORIZON EUROPE

El Future Mobility Research Hub (CARNET) cerca municipis per presentar propostes a la convocatòria del Programa d’Innovació 2025 (Innovation programme) de l'EIT Urban Mobility , en el marc del Programa Horizon Europe. 

L’objectiu general del Programa d’Innovació és resoldre els reptes de mobilitat a què s’enfronten les ciutats europees, introduint innovacions al mercat. Es dona suport a projectes propers al mercat, capaços de testar noves solucions a través de demostracions en ciutats reals i que puguin assolir la viabilitat comercial al final del projecte. Per tant, les propostes d’aquesta convocatòria haurien de demostrar que la solució a pilotar ha assolit amb èxit un mínim de nivell de preparació tecnològica (TRL) de 6.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és seleccionar estratègicament projectes que complementin la cartera existent abordant nous sectors, models de negoci, avenços tecnològics o demandes del mercat. En aquesta convocatòria es tracten tres temes:

  • Logística urbana
  • Electrificació del transport i combustibles alternatius
  • Transport públic

Per més informació sobre la convocatòria visiteu la fitxa (+) de la GAUE.

En cas de tenir interès en aquesta convocatòria no dubteu en contactar amb l’Oficina d’Europa i Estratègia Internacional de la Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelonaa través del correu  o.europa.eint@diba.cat o trucant al 934 049 444.