Jornades Europees de Patrimoni a Catalunya: 9 – 11 d’octubre

Els dies 9, 10 i 11 d’octubre es celebren les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea. Amb l’objectiu d’apropar el patrimoni cultural a la ciutadania, aquest projecte europeu impulsa a les autoritats a obrir les portes i oferir visites guiades entre d’altres activitats.

Aquestes jornades estan considerades l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural.

En aquest sentit, la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona es suma un any més a les Jornades Europees de Patrimoni i ofereix un conjunt d’activitats gratuïtes en diversos edificis i equipaments d’arreu de la demarcació.

Podeu consultar l’agenda global d’actes a Catalunya per veure tots els actes organitzats a la demarcació de Barcelona.Més informació:

Activitats de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona

Portal de les Jornades Europees de Patrimoni 2020 a Catalunya

Portal de les Jornades Europees de Patrimoni 

1
Temes:
Jornades
1
Categories:
Cultura i esport