Cafè amb Brussel·les - "REPowerEU: resposta europea a la crisi energètica - Oportunitats locals" (14/12/2022)

L'Oficina d'Europa i Estratègia Internacional (OEEI) de la Diputació de Barcelona organitza una nova edició de les xerrades "Cafè amb Brussel·les", amb l'objectiu de seguir apropant la realitat europea a les autoritats locals de la província de Barcelona, tot explicant el desenvolupament de les principals polítiques i estratègies europees i el seu impacte en el món local.

En aquestes sessions comptem amb la participació d'una persona treballadora de les institucions europees o experta en política europea perquè ens expliqui en profunditat un tema d'actualitat i d'interès per al territori. Les sessions són en format en línia, tenen una hora de duració i estan adreçades tant a les àrees de la Diputació de Barcelona com als municipis i altres ens locals de la província de Barcelona.

En aquesta ocasió, us oferim una xerrada amb Teresa Aristegui, tècnica (policy officer) d'Afers Legals i Polítiques a la Unitat de Consumidors, Iniciatives Locals, Transició Justa de la Direcció General per l'Energia (DG ENER) de la Comissió Europea. Amb ella analitzarem breument la crisi energètica en què ens trobem, el programa RePowerEU i com aquest pot obrir oportunitats per als governs locals per fer front als reptes d'aquesta crisi.

La trobada virtual tindrà lloc dimecres, 14 de desembre, de 10 h a 11 h.

La sessió serà virtual a través de la plataforma Zoom i en castellà.

Aprofitem l'ocasió per convidar-vos a fer-nos arribar propostes de temes que voldríeu que abordéssim en propers 'Cafè amb Brussel·les'.

Us hi esperem!

[+] Inscripció a la sessió