Què es mou a Europa - Abril 2024

Ja està disponible l'actualització de la pàgina "Què es mou a Europa?" per part de la Diputació de Barcelona: el recull d'activitats, reunions i esdeveniments d'interès local que tenen lloc a Brussel·les i al territori durant el mes en curs.

Trobareu informació d'actualitat sobre les activitats del Comitè Europeu de les Regions, els actes que organitza la Comissió Europea, els temes més rellevants de les sessions plenàries del Parlament Europeu i altres esdeveniments i oportunitats de posicionament a nivell europeu d'interès local. 

Aquesta edició cobreix del 15 d'abril al 15 de maig del 2024 i està articulada al voltant dels següents eixos temàtics: acció climàtica i energia; educació, esports, cultura i joventut; desenvolupament econòmic; democràcia, ciutadania europea i governança; igualtat, sostenibilitat social i salut; innovació, recerca i digitalització; habitatge, infraestructures i mobilitat; i veïnatge, cooperació al desenvolupament i política exterior de la UE.