Convocatòria "L'esport com a eina per la integració i inclusió social de refugiats" (data límit 1 de juny 2020)

Es tracta d'una convocatòria en el marc de la programació anual de projectes pilot de la Comissió Europea. La convocatòria és complementaria a les activitats que duen a terme els programes Erasmus plus Sport i els Fons d'Asil Migració i Integració (FAMI/AMIF).

La convocatòria va dirigida a donar suport a projectes esportius dedicats a la integració de les persones refugiades, s'espera obtenir els resultats següents:

  • promoure el compromís directe de les persones refugiades i les comunitats d'acollida;
  • promoure un enfocament a escala europea que augmenti la capacitat de les comunitats de acollida per implicar i integrar adequadament les persones refugiades per mitjà de l'esport

Activitats

La durada dels projectes s’estableix entre 24 i 36 mesos (del 01/01/2021 al 31/12/2023) i S’han de dur a terme en els estats membre de la UE

Pressupost i subvenció

El pressupost total destinat a aquesta convocatòria és de 1.650.000€ (import mínim de 200.000€ i màxim 300.000€). La subvenció de la UE és del 80% dels costos elegibiles.

Número de projectes que es seleccionaran

6 projectes ( 275.000€ de mitjana)

Data límit per presentar projectes

01/06/2020

Enllaç convocatòria: 

https://ec.europa.eu/sport/funding/calls/integration-social-inclusion-refugees-2020_en

2 comentaris

Mayol Arandiga, Gerard

Consulteu les últimes convocatòries de la DG d'Educació, Joventut, Sport i Cultura de la Comissió Europea en l'àmbit de l'esport:

També hi podeu accedir directament amb la vostra compte EU Login (+)

Vallès Freixas, Oriol

Obert fins al 30 de juny el Premi #BEINCLSUIVE EU Sport Awards  

Hi poden participar les organitzacions públiques o privades, amb o sense ànim de lucre, que hagin desenvolupat amb èxit projectes d'inclusió social mitjançant l'esport. 

Aquestes bones pràctiques serviran per inspirar a altres organitzacions arreu d'Europa. Seran premiats un total de 6 projectes amb una dotació econòmica d'entre 2.500 i 10.000 €.

Més informació: https://ec.europa.eu/sport/be-inclusive_en