Previsió d’obertura de convocatòries de la Iniciativa Urbana Europea

En el marc del Torino Cities Forum, que es va celebrar a Torí els dies 16 i 17 de març, es va donar a conèixer oficialment la Iniciativa Urbana Europea (European Urban Initiative, EUI) i es van presentar les pròximes oportunitats que es llençaran properament en el component d’Activitats de Desenvolupament de Capacitats (Capacity Building Activities).

Les Activitats de Desenvolupament de Capacitats de l’EUI es dirigeix a ciutats implicades o interessades en el desenvolupament urbà sostenible dins la Política de Cohesió.  L’objectiu és millorar la capacitat de les ciutats per dissenyat i implementar les estratègies de Desenvolupament Urbà Sostenible (SUD, per les seves sigles en anglès), polítiques i pràctiques de manera integral i participativa i millorar la qualitat del disseny i la implementació d’estratègies, polítiques i pràctiques de SUD.

A partir del dia 3 d’abril s’obrirà el termini per presentar candidatures per als Intercanvis Ciutat-Ciutat (City-to-City Exchanges) i Revisió d’iguals (Peer Reviews). El dia 5 d’abril es farà un seminari online per a sol·licitants.

El proper mes de maig es publicarà la 2a convocatòria d’Accions Innovadores de l’EUI amb 120 milions d’euros per a projectes de ciutats verdes, garantir el turisme sostenible i aprofitar el talent.

Per méss informació i el detall de les presentacions podeu accedir al enllaç de la notícia en el nostre portal GAUE 

En cas d'estar interessats en aquestes convocatòries no dubte en contactar-nos a o.europa.eint@diba.cat