Què es mou a Europa? Gener 2023 - Febrer 2023

Ja està disponible al butlletí #InternacionalDiba el "Què es mou a Europa?": el recull d'activitats, reunions i esdeveniments d'interès local que tenen lloc a Brussel·les i al territori durant el mes en curs.

Trobareu informació d'actualitat sobre les activitats del Comitè Europeu de les Regions, els actes que organitza la Comissió Europea, els temes més rellevants de les sessions plenàries del Parlament Europeu i altres esdeveniments i oportunitats de posicionament a nivell europeu d'interès local. 

Aquesta edició cobreix del 20 de gener del 2023 al 15 de febrer del 2023 i està articulada al voltant dels següents eixos temàtics: acció climàtica i energia; educació, esports, cultura i joventut.Desenvolupament econòmic; democràcia, ciutadania europea i governança; igualtat, sostenibilitat social i salut; innovació, recerca i digitalització; habitatge, infraestructures i mobilitat; i veïnatge, cooperació al desevolupament i política exterior de la UE. 

[+] Informació sobre el "Què es mou a Europa?"