Participeu a l'enquesta del Partenariat de contractació púbica innovadora de l’Agenda Urbana de la UE (data límit 15 de març)

La Diputació de Barcelona participa des de l’any passat en el Partenariat de l’Agenda Urbana de la Unió Europea en compra pública innovadora i responsable (en anglès, Urban Agenda Partnership on Innovative and Responsible Public Procurement).

El Partenariat de compra pública innovadora i responsable té com a objectiu impulsar el desenvolupament i la implementació d’una estratègia ambiciosa de contractació com a eina de gestió integrada i de suport. Crea l’oportunitat perquè les ciutats i els estats membres col·laborin estretament amb institucions europees i organitzacions expertes per investigar i avaluar com facilitar un ús millor de la contractació pública innovadora i responsable. L’objectiu és donar suport a la innovació, la sostenibilitat i resoldre els reptes socials, econòmics i ambientals als quals s’enfronten les administracions públiques.

El Servei de Contractació de la Diputació de Barcelona participa activament en l’Acció 1. Entre els treballs que s’hi estan duent a terme, cal esmentar l’elaboració d’una enquesta sobre compra pública que cal difondre entre les administracions públiques europees.

Us animem a participar a l’enquesta! Data límit 15 de març!

Accediu a l'enquesta (+)