Infoanimació que convida a treballar amb responsabilitat global des de l'àmbit local

El mandat de l’Agenda 2030 ha accentuat la necessitat de fer front als reptes globals des de tot el govern municipal i alinear totes les polítiques locals als objectius i valors de la cooperació al desenvolupament. Per fer-ho possible, fa temps que existeix el principi de coherència de polítiques per al desenvolupament.

Per donar a conèixer aquest principi i explicar-vos què poden fer els governs locals per no generar efectes negatius en la resta del món, especialment en els països més vulnerables, des de les pròpies competències, us presentem una nova infoanimació elaborada per la Diputació de Barcelona. No us la perdeu!

El visionat d’aquest vídeo és incompatible amb el buscador Explorer.  Utilitzeu l’enllaç amb el Chrome, Opera o Firefox